Strandhotel Terschelling

TerschellingStrandhotel Terschelling is een klein, uiterst sfeervol hotel op de grens van strand en duinen in Formerum aan de Westkust van Terschelling. Het hotel beschikt over 11 eenvoudige fris ingerichte kamers met comfortabele boxspringbedden, tweepersoons of twee eenpersoons. Het uitzicht vanuit de kamers is ronduit verbluffend; u kijkt zo op zee of duinen. Elke kamer is verder voorzien van een wastafel en een tv. De gedeelde badkamerfaciliteiten bevinden zich in de hal (4 douches, 3 toiletten.)
In de lounge annex restaurant ontbijten, lunchen en dineren we samen. Hier kunt u ook de gehele dag schrijven, er is genoeg ruimte voor iedereen. Op het gezellige terras op het zuiden aan de duinzijde mag natuurlijk ook geschreven worden, of kunt u genieten van een voorjaarszonnetje. Als je het hotel uitstapt, sta je op het prachtige brede strand.

Boot en fiets

De boottijden sluiten goed aan bij de in- en uitcheck tijden. Kijk voor exacte tijden op www.rederij-doeksen.nl of www.EVT.nl (goedkoper!) Bij aankomst met de boot krijgt u van ons een fiets die u het gehele verblijf ter beschikking staat. De bagage wordt door het fietsverhuurbedrijf naar het hotel gebracht. Laat de auto dus lekker in Harlingen achter, veel goedkoper en bovendien leuker.

Kookkunsten

StrandhotelU geniet iedere dag van de kookkunsten van de kok. Uitgebreid ontbijt met verse eitjes, diverse soorten brood, thee, koffie en jus d’orange staat voor u klaar in het restaurant. Een eenvoudige smakelijke lunch met soep wordt rond het middaguur geserveerd. Elke avond een heerlijk hoofdgerecht waarbij eerlijke pure smaken de boventoon voeren. Als u vegetariër bent, laat dit ons dan weten. Het hotel staat in de omstreken bekend om zijn (h)eerlijke keuken!

Ontspanning

Eigenlijk is het onmogelijk om niet te ontspannen in deze omgeving van strand, zee en duinen. Een vroege ochtendwandeling over het strand, een lekkere fietstocht door de duinen.
Daarnaast kunt u ’s avonds genieten met een kop koffie of een borrel in de zithoek van de lounge. Op woensdagavond zullen wij het restaurant ’s avonds omturnen tot een échte bioscoop en vertonen wij op groot scherm een kwaliteitsfilm.

 

 

 

TERUG NAAR VORIGE PAGINA

 

Schrijfretraite.nl
    Voor een luxe schrijfvakantie

 

 
Startpagina Schrijfretraite De Oude Pastorie De Schrijfcoach Prijzen Inschrijven Recensies