Kamers en prijzen Oude Pastorie

De prijs van uw retraite is opgebouwd uit 3 componenten.

  1. De kamer van uw keuze, waarin uw 7 nachten verblijft. Deze is voorzien van schoon beddengoed en een handdoekenset (1 badlaken, 2 handdoeken en 2 washandjes). Voor de diverse kamers en prijzen zie onderstaand overzicht.
  2. De kosten voor uw maaltijden en bijbehorende drankjes.
  3. De kosten voor uw individuele coachingstraject.

Bij de kamer staat de totaalprijs voor verblijf, eten en coaching per persoon vermeld.

Nb.
* Indien u met 2 personen een kamer boekt, dient in ieder geval 1 van de personen het coachingstraject te volgen.
** De kosten voor een tweede persoon op de kamer met coaching bedragen 525,- bovenop de prijs voor 1-persoons bezetting.  
*** De kosten voor een tweede persoon op de kamer zonder coaching bedragen 300,- bovenop de prijs voor 1-persoons bezetting.  
**** Komt u alleen en wilt u geen gebruik maken van de coaching, dan kunt u 225 euro van de bij de kamer van uw keuze vermelde prijs aftrekken.

Er zijn 8 slaapkamers in de Pastorie, die alle een eigen thema hebben gebaseerd op een beroemd boek. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 4 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 2 slaapkamers met een eenpersoonsbed.
Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

U kunt op de foto klikken voor een vergroting.

'Max Havelaar' van Multatuli is een wereldberoemd boek over de politieke en sociale situatie in Nederlands-Indië halverwege de 19-de eeuw.

Grootte: 12,6 m2
Bedden: 1 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 1
Prijs (1p) € 875,-

Max Havelaar
   

'Moord in Toscane' van Helene Nolthenius gaat over een Franciscaner monnik die leeft in de het middeleeuwse Toscane. Een spannend boek waarbij je je helemaal kunt inleven in het Toscane van ooit.

Grootte: 18,6m2
Bedden: 2x1 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 2
Prijs (1p) 925,-
Moord in Toscane
   

De 'Ilias' van Homerus mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje wereldberoemde boeken. Homerus vertelt over de belegering van Troje door de Grieken, terwijl de aanvoerders Agamemnon en Achilles ruziën over een slavin. Uiteindelijk wordt de stad middels de beroemde list van Odysseus, het paard van Troje, door de Grieken ingenomen.

Grootte: 10m2
Bedden: 1 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 1 erkerraam
Prijs (1p) € 825,-
Ilias
   

Lichte literatuur van 'Asterix en Cleopatra' over Egypte in de Romeinse tijd. De kamer is rijk gedecoreerd met spullen die uit Egypte zijn meegebracht.

Grootte: 13,2 m2
Bedden: 2x1 persoons
Badkamer: douche/bad, toilet, wastafel
Ramen: 1
Prijs (1p) € 875,-

Cleopatra
   

'De naam van de roos' van Umberto Eco brengt u in een kamer met rozen maar ook met een knipoog naar de monniken, omdat het verhaal zich afspeelt in een klooster in Toscane.

Grootte: 20,3 m2
Bedden: 2x1 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 2
Prijs (1p) 975,-

De naam van de roos
   

'Wilhelm Tell' van Friedrich Schiller gaat over de legendarische kruisboogschutter Wilhelm Tell die in 1307 weigerde de hoed te groeten die landvoogd Gessler op een staak op het dorpsplein had laten zetten, als symbool voor de heersende Habsburg.

Grootte: 13 m2
Bedden: 1x2 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Prijs (1p) € 925,-
Wilhelm Tell
   

'Ik droomde van Afrika' van Kuki Gallmann gaat over een vrouw die naar Afrika verhuist. Het boek geeft een onvergetelijke schildering van Oost-Afrika en een beeld van de imponerende schoonheid van de natuur. De decoraties in de slaapkamer zijn meegebracht uit Ghana.
Grootte: 13,6 m2
Bedden: 2 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 2 erkerramen
Prijs (1p) € 925,-

Afrika
   

'De Ontdekking van de Hemel' van Harry Mulisch. Het boek is tegelijk een psychologische roman, tijdroman, een avonturenstroom en een allesoverkoepelend mysteriespel. Kortom fasinerend voor de lezer die genoeg zitvlees heeft om de bijna 1000 bladzijden uit te lezen.
Grootte: 17m2
Bedden: 2 persoons
Badkamer: eigen douche, toilet, wastafel
Ramen: 2 erkerramen
Prijs (1p) 925,-

Ontdekking van de hemel
   
   

TERUG NAAR VORIGE PAGINA

Schrijfretraite.nl
    Voor een luxe schrijfvakantie


 
Startpagina Schrijfretraite De Oude Pastorie De Schrijfcoach Prijzen Inschrijven Recensies